Bedrijfsleven

Who we are, what we do

Kickbokslessen voor het bedrijfsleven

Van Itterzon Sport is de sportschool die werkt aan lichaam en geest. Dit wil de eigenaar en trainer Mike van Itterzon ook mogelijk maken voor mensen uit het bedrijfsleven.

Op de dinsdag- en donderdagochtend biedt hij voor recreanten kickbokslessen aan tussen 06:30 en 08:30. Ideaal voor de vroege vogels en mensen die een aantal uur daarna op kantoor moeten zijn. Ja, u leest het goed: kickboksen voor mensen met een kantoorbaan. Dat betekent heerlijk sporten en met een opgewekt en fris gevoel de dag beginnen. Omdat iedereen dezelfde dag op kantoor mag verschijnen wordt er voor gezorgd dat het een blessure vrije training is, zonder blauwe plekken.

Van Itterzon Sport geloofd dat een gezond lijf bijdraagt aan een gezonde en goede mindset. Door professionele lessen te verzorgen door ervaringsdeskundigen op sportgebied en meer persoonlijke aandacht te geven aan onze leden bereiken we doelgerichte resultaten.

U kunt terecht bij Van Itterzon Sport voor diverse sporten, denkt u aan fitness, conditietraining, en personal coaching. Een verzameling van al deze sporten vindt u terug in de kickbokslessen.

Het kickboksen vormt een belangrijk onderdeel binnen de sportschool. Wij streven naar respect voor elkaar, de ruimte en de leraren. Op deze manier trainen we op hoog niveau. Dat betekent bij Van Itterzon Sport hard werken, zeer technisch, zonder blessures.

Dit geldt niet enkel voor de ontspannen sfeer van recreantengroep, hetzelfde geldt voor de wedstrijdgroep. Onder begeleiding samen werken aan de doelen van morgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mike van Itterzon, telefoonnummer: +31 614428960 of via de mail: info@vanitterzonsport.nl

Meld u nu aan

Stuur een bericht om u aan te melden of bel met 06 144 289 60